AYHAN ŞAHENK VAKFI NİĞDE RAMAZAN YARDIMI KOLİLERİ, SALGIN ÖNLEMLERİ DİKKATE ALINARAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ... (2020)

Her yıl olduğu gibi bu yılda Niğde Merkez ve Çamardı, Ulukışla, Bor, Çiftlik ve Altunhisar ilçelerinde dağıtılan Ramazan Kolileri içerisinde, kuru gıdadan yağa, reçelden zeytine birçok gerekli gıda maddesi “Covid-19 Pandemi ve Hijyen Kuralları” na uyularak özenle kutulanarak dağıtımı yapıldı. Niğde il ve ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlıklarından alınan listeler doğrultusunda ihtiyaç sahibi aileler için Vakıf imkanlarıyla hazırlanan 3.000 kolinin yanı sıra, Doğuş Grubu Çalışanları yaptıkları bağışlarla 300 ailenin daha yardımlardan faydalanmasını sağladı. Vakıf tarafından Niğde Ecemiş Gıda ya ihtiyaç sahibi ailelere gönderilmek üzere hazırlattırılan 3.300 koli kuru gıda, Niğde Valiliği ve Niğde il, ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlıkları destekleri ile koordineli olarak Covid-19 Pandemi ve Hijyen Kuralları çerçevesinde imza karşılığı teslim edildi.